Bli Nortrip-vert

Driver du gårdsturisme, gartneri, serveringssted, en fjellseter, et aktivitetssenter, honningproduksjon, sider-produksjon eller en annen bedrift som tilbyr opplevelser og/eller servering?

Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Det er helt gratis å være Nortrip-vert, og du vil bli profilert til alle våre kunder, både norske og internasjonale, slik at du kan få en økt tilstrømming av kunder.

Er du interessert?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Er du helt sikker på at du vil bli vert, kan du registrere deg i skjemaet nederst på denne siden.

Vil du vite mer?

Registrer deg her, så tar vi kontakt med deg og forklarer mer om konseptet.

Betingelser for å bli Nortrip-vert

For å være vert i Nortrip-fellesskapet, er det viktig for oss at du er inneforstått med betingelsen i listen under og at du virkelig ønsker dette. Så skal vi jobbe for at bobilturistene som legger turen til din bedrift også er inneforstått med forpliktelsene som følger med det å være Nortrip-gjest.

  1. Det er 100% gratis å være Nortrip-vert.
  2. Jeg er inneforstått med at jeg stiller det antallet bobilparkeringer som jeg har oppgitt gratis til disposisjon for Nortrip-gjester på min bedrifts eiendom i maksimalt 24 timer.
  3. Nortrip-gjester er forpliktet til å vise frem sitt medlemskort (digitalt eller fysisk) ved ankomst. For gjester uten gyldig medlemskort kan jeg henvise dem til nortrip.no for å kjøpe årets reiseguide. Om ønskelig er det er også mulig for meg som vert å kjøpe et valgfritt antall reiseguider til redusert pris for videresalg.
  4. Jeg er ikke forpliktet til å tilby noen fasiliteter annet enn parkeringsplasser. Om jeg ønsker, kan jeg likevel tilby fasiliteter som toalett, strøm, bad, søppeltømming osv. Dersom jeg tilbyr slike fasiliteter, bestemmer jeg selv om jeg vil tilby det gratis som ekstra service eller mot en rimelig betaling.
  5. Det er ingen kjøpsforpliktelser for Nortrip-gjestene.
  6. Avtalens varighet er 12 måneder, fra og med 15. mars til og med 14. mars det påfølgende året. Avtalen og deltakelsen som Nortrip-vert er løpende inntil en skriftlig utmeldelse er sendt til Nortrip. Utmeldelsen må være Nortrip i hende innen 1. desember.
  7. Endringer for neste års fysiske reiseguide må meldes inn innen 1. desember. Endringer i den digitale guiden (nettside og app) tar vi fortløpende ved anledning.
  8. Nortrip er ikke ansvarlig for skader som måtte oppstå på verters eller gjesters eiendeler og eiendommer. Skader på eiendeler og eiendommer er verters og gjesters eget anliggende og anbefales løst via verters og gjesters forsikringer.
  9. Nortrip forbeholder seg retten til å bruke informasjon og bilder som er synlig i den digitale reiseguiden i markedsføringsøyemed, som f.eks. på Facebook, Instagram, andre reiseguider og magasiner. Annen informasjon vil bli oppbevart sikkert og ikke delt med noen tredjepart.
  10. Nortrip kan til enhver tid si opp samarbeidet for det følgende året. Skriftlig oppsigelse skal foreligge verten senest 1. desember. Nortrip forbeholder seg også retten til å si opp et samarbeid i gjeldende sesong ved eventuelle uoverenskomster (fom f.eks. klager fra gjester).

Registreringsskjema for å bli Nortrip-vert